Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen, ofertă de 100 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Bayern

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Herbert Hainer, a declarat că gruparea bavareză este pregătit pentru mercato de vară şi poate cheltui în jur de 100 milioane euro pentru transferul unui jucător de clasă, transmite DPA.

'Din punct de vedere economic noi suntem foarte bine poziţionaţi şi avem ţinte mari. Prin urmare răspunsul este: Da, noi am putea cheltui peste 100 de milioane de euro, dar vom discuta asta intens'', a declarat Hainer pentru Sport Bild, conform Agerpres.

Oficialul bavarez a adăugat însă că se poate aduce chiar şi un jucător top din Premier League, care sunt de obicei foarte scumpi: ''Până la urmă, candidaţii trebuie să se potrivească la Bayern. Dar dacă vrem pe cineva, Bayern poate lua un jucător din Premier League. Suntem un club foarte bun, un club foarte respectat''.

În mod tradiţional, Bayern are o politică foarte conservatoare în mercato şi evită să plătească sume exorbitante, precum Manchester City, Real Madrid sau Chelsea.

Declan Rice, de la West Ham, este în vizorul lui Bayern, dar Liverpool, Arsenal şi Chelsea încearcă de asemenea transferul mijlocaşului care costă cel puţin 100 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.