Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen: prima sancţiune pentru Sadio Mané – a fost suspendat pentru meciul cu Hoffenheim

Bayern

Atacantul Sadio Mané a fost suspendat oficial de către clubul la care este legitimat, Bayern Munchen, după lovirea coechipierului său, Leroy Sané, în meciul de marţi din Liga Campionilor, a anunţat gruparea bavareză joi, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, potrivit news.ro.

Internaţionalul senegalez nu face parte din lotul convocat de antrenorul Thomas Tuchel pentru meciul de sâmbătă, din Bundesliga, împotriva lui Hoffenheim, în etapa a 28-a. Bayern a anunţat că suspendarea vine pentru o „abatere de la conduită”, iar jucătorul va primi şi o amendă.

Potrivit publicaţiei germane Bild, Sané şi Mané au avut un schimb tensionat de replici în ultimele minute ale meciului de marţi, cu Manchester City, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor. Cei doi jucători au avut apoi o altercaţie în vestiarul din München, în cursul căreia Mané l-ar fi lovit în faţă pe Sané. Joi, Sané şi Mané au participat în mod normal la antrenamentul de dimineaţă al lui Bayern. De asemenea, în aceeaşi zi au vorbit cu Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic, preşedintele consiliului de administraţie şi directorul sportiv al clubului bavarez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.