Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen s-a calificat în finala Champions League după 3-0 cu Lyon

Liga Campionilor

Bayern se reîntoarce în finala Champions League după șapte ani, după ce a câștigat meciul cu Lyion, scor 3-0. În 2013 a jucat cu Borussia Dortmund. Lewandowsky şi Gnabry au marcat împreună 24 de goluri în acest sezon de Champions League. Bayern Munchen va juca duminică a 11-a finală.

Bayern Munchen a trecut lejer aseară cu 3-0 de Lyon. Demolarea Barcelonei în sferturi i-a speriat pe leii lui Rudi Garcia.

Duo-ul record al bavarezilor, Lewandowski şi Gnabry, i-a ţinut la respect pe lyonezi. Polonezul letal din atacul lui Bayern a marcat în toate meciurile din acest sezon de Champions League şi nu vrea să-i ierte nici pe cei de la PSG, duminică, pe Estadio da Luz.

La doar 19 ani, fundaşul stânga al lui Bayern, Alphonso Davies, ar putea fi campion în Europa. S-a născut într-o tabără de refugiaţi din Ghana şi a emigrat cu părinţii în Canada la doar 5 ani. Peste câteva zile ar putea deveni primul canadian care câştigă Champions League.

„Pentru mine este un vis devenit realitate. Să joc în Champions League, să ajung în finală, este tot ce-mi pot dori. 00.42 01.05 La asta visezi ca fotbalist. Să joci cu cei mai buni, împotriva celor mai buni din Europa. Noi putem face asta şi sunt extaziat!”, a declarat Davies după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.