Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen şi-a reluat antrenamentele

www.digisport.ro
Lewandowski Bayern Munchen

Campioana Germaniei la fotbal, Bayern Munchen, şi-a reluat antrenamentele întrerupte de pandemia de coronavirus, după o pauză de trei săptămâni, dar jucătorii au lucrat luni doar individual, precizează dpa.

Echipa a revenit la complexul din Saebener Strasse pentru a lucra în grupuri mici, împrăştiate pe mai multe terenuri, făcând exerciţii de fitness şi şuturi la poartă. Antrenamentele obişnuite sunt încă interzise, deoarece autorităţile au interzis contactele între persoane.

Antrenorul Hansi Flick a disputat individual cu jucătorii, menţionând însă distanţa faţă de ei. După antrenament, programul propunea ca jucătorii să meargă direct acasă să se schimbe.

Atacantul polonez Robert Lewandowski s-a pregătit şi el după ce în februarie a suferit o accidentare la genunchi, în timp ce fundaşul Niklas Suele, care a avut o ruptură a ligamentelor încrucişate, a lucrat puţin cu mingea.

FC Augsburg şi-a reluat antrenamentele în grupuri mici de jucători pe 23 martie, Borussia Dortmund pe 30 martie, iar Bayer Leverkusen şi Schalke pe 1 aprilie. RB Leipzig a revenit la pregătire pe 2 aprilie, iar Eintracht Frankfurt pe 3 aprilie. Restul echipelor au programată reluarea antrenamentelor luni şi marţi.

Borussia Moenchengladbach, Freiburg şi Werder Bremen aşteaptă răspunsul autorităţilor şi nu au anunţat reluarea pregătirilor.

Liga germană de fotbal (DFL) intenţionează să reia meciurile din Bundesliga la finalul lunii iunie, cu porţile închise, pentru a încheia stagiunea, însă acest lucru trebuie aprobat de autorităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.