Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baza militară de la Kogălniceanu `călcată` de anchetatorii DNA - Au fost percheziții la 26 de societăți într-un dosar în care DNA e ajutată și de SUA

facebook.com
Bază Mihail Kogalniceanu

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 29 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat 26 de percheziții domiciliare în câteva zeci de locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităților judiciare SUA.

Surse judiciare afirmă pentru STIRIPESURSE că ar fi avut loc percheziții inclusiv la Baza militară de la Kogălniceanu dar nu pot preciza obiectul concret al dosarului.

Acestea afirmă că e foarte probabil să fie vorba de proceduri de achiziție pe linia de combustibili, armament sau a altor produse fără a putea oferi clarificări certe.

Totodată sursele arătate spun că nu baza militară este cheia acestui dosar ci tranzacțiile unor firme putând fi vorba despre un contract încheiat la un moment dat și cu baza militară, dar nu pot oferi lămuriri concrete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.