Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BBC Earth a plimbat animalele din documentarul 'Dinastii' alături de vedete din România

Postul BBC Earth a adus cinci dintre animalele aflate în pericol de dispariție de pe planetă pe străzile din București, sub formă de statui, care au fost dezvelite de vedete autohtone, pentru a marca lansarea documentarului "Dinastii", arată un comunicat.

Seria de documentare își propune să urmărească "povești intime și puternice despre familii, lideri și eroi luptând pentru supraviețuire", spun reprezentanții rețelei de televiziune.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

Statuile animalelor reprezentate în serie au fost plasate în spații diferite din București, în Piața Romană, Piața Revoluției, Piața Universității, Hanul lui Manuc și Piața Charles de Gaulle. Cimpanzeul, pinguinul imperial, câinele sălbatic african, leul și tigrul au fost dezvăluite de vedete locale precum Dana Rogoz și Cosmin Tudoran.

Tot cu ocazia lansării documentarului, BBC Earth a organizat o proiecție pentru presă a primului episod, avându-l ca invitat de onoare pe Simon Blakeney - producătorul episodului "Leii". Blakeney a lucrat pentru BBC Studios, Departamentul de Istorie Naturală, mai bine de 12 ani.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

Seria "Dinastii" vizează un nou tip de documentar de istorie naturală, spun producătorii.

"Cinci episoade despre cinci dintre cele mai cunoscute și periclitate animale de pe planetă. Nu a mai fost prezentat niciodată un documentar cu povestiri atât de puternice - despre familii, lideri și eroi. Nicio altă serie de referinţă nu a mai oferit telespectatorilor posibilitatea să urmărească viețile animalelor atât de aproape, permiţându-le să observe cum luptă în condiţii potrivnice pentru supraviețuire și pentru viitorul familiilor din care fac parte", se arată în textul rețelei de televiziune.

Citește și: Investiție de milioane de euro! Pe ce va cheltui banii Primăria Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.