Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bea sânge de crocodil de două ori pe zi: ritualul unui om de afaceri din sudul Thailandei

odditycentral.com
sange de crocodil

Un om de afaceri din sudul Thailandei a devenit recent viral pentru că a afirmat că secretul sănătății sale bune este să bea sânge de crocodil amestecat cu alcool de două ori pe zi, scrie odditycentral.com.

Rojakorn Nanon, un bărbat în vârstă de 52 de ani din provincia thailandeză Trang, își începe ziua cu un pahar de sânge de crocodil amestecat cu un alcool thailandez numit lao khao, și mai bea un astfel de cocktail înainte de culcare. Omul de afaceri susține că înainte era slăbit fizic și epuizat tot timpul, dar de când a început să bea sânge de crocodil, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă, iar acum mizează pe această substanță. El crede că sângele de crocodil face minuni pentru mai multe organe, pentru sânge și pentru sistemul nervos.

Nanon a început să consume sânge de crocodil amestecat cu lao khao în urmă cu două luni, după ce a descoperit cocktailul vândut de Wanchai Chaikerd, în vârstă de 53 de ani, proprietarul unei ferme de crocodili din subdistrictul Ban Pho. Wnachai susține că crocodilii au foarte puțin sânge - unul sau două pahare - așa că îl amestecă cu lao khao. El cere 200 - 300 baht (6 - 9 dolari) pe pahar.

Wanchai, care deține cea mai mare fermă de crocodili din provincia Trang, susține că preparatul său ajută circulația, întărește celulele roșii din sânge, crește numărul de trombocite și de celule albe din sânge și hrănește ovulele și spermatozoizii.

Aparent, sângele de crocodil poate vindeca chiar și infertilitatea, declară acesta.

Crocodilii cu vârste cuprinse între trei și patru ani sunt de obicei sacrificați pentru a prepara controversatul cocktail, deoarece atunci sunt cei mai puternici, astfel încât sângele lor are cel mai puternic efect. El poate extrage doar aproximativ 100cc de sânge de la un animal, ceea ce este suficient doar pentru două pahare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.