Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Rancea, din nou sub control judiciar, pentru 60 de zile

VIVA
Beatrice Rancea

Beatrice Rancea a fost din nou chemată la audieri, de procurori, marți. Rancea a fost plasată din nou sub control judiciar după ce, în urmă cu 11 zile, scăpase de această măsură, potrivit Antena 3.

Procurorii DIICOT au dispus din nou punerea sub control judiciar a acesteia, marți, pentru o perioadă de încă 60 de zile.

Citește și: Protest la Operă. Artiștii sunt supărați că Beatrice Rancea, deși este anchetată de DIICOT, a fost repusă în funcție

Procurorii DIICOT o acuză pe Beatrice Rancea de constituirea unui grup infracțional organizat care și-ar fi desfășurat activitatea pe parcursul a peste șase ani. Acțiunile grupului vizau delapidarea subvențiilor acordate Operei de către Ministerul Culturii, prin achiziții nejustificate sau cheltuieli exagerate cu chiriile și colaboratorii. Valoarea prejudiciului este apreciată de procurori la 5 milioane lei.

La sfârșitul lunii iunie, Beatrice Rancea a fost scoasă de sub control judiciar și a putut reveni la conducerea Operei Naționale din Iași. Decizia a stârnit încă de atunci un val de indignare în rândul angajaților. Așa că aceștia au început o serie de proteste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.