Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): Ludovic Orban a pus mâna pe par și a dat cu el în baltă. Să-și dea demisia dacă nu face față presiunii funcției de președinte PNL

arhiva personala
Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a criticat în termeni duri ieșirile suburbane ale liberalilor bucureșteni la adresa premierului Viorica Dăncilă, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, și ministrului de Interne, Carmen Dan, de la sfârșitul săptămânii trecute, afirmând că lupta pentru putere în PNL generează isterie în rândul liderilor acestui partid. Deputatul PSD de București i-a dat și un sfat lui Ludovic Orban: să-și dea demisia dacă nu mai face față presiunii și simte, periodic, nevoia să răbufnească violent în public.

“Președintele PNL Ludovic Orban, același individ care îndemna președinții de filiale PNL să pună mâna pe par împotriva social-democraților, și-a dat din nou în petic zilele acestea, atacând trei doamne. Poate că a vrut să dea un exemplu personal despre cum să pună liberalii mâna pe par, poate că a vrut să-și dovedească masculinitatea insultând trei doamne sau poate că pur și simplu a vrut să arate, mai ales în fața PNL București, că el conduce Partidul Liberal. Nu știm care este motivația, știm doar care este rezultatul. O nouă dovadă de isterie liberală, un nou atac incalificabil la adresa Vioricăi Dăncilă, Gabrielei Firea și a lui Carmen Dan, care până la funcțiile publice pe care le ocupă, rămân trei doamne și trebuie tratate ca atare. Cert este că domnul Orban demonstrează că funcția de președinte PNL generează prea multă presiune, presiune pe care domnia sa nu știe să o gestioneze civilizat și, periodic, răbufnește, public și violent. Dacă și-ar da demisia de la conducerea PNL s-ar scuti pe sine de această presiune pe care nu o mai suportă și ne-ar scuti și pe noi de astfel de ieșiri. Nu oricine este făcut să fie președinte de partid și poate că domnul Orban este depășit”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București s-a referit și la afirmațiile făcute de către colegul ei de Parlament, Florin Roman, cel care a ținut isonul președintelui său de partid, dar care, spre deosebire de Orban, se poate ascunde în spatele imunității parlamentare pentru declarațiile politice. “Domnul Roman a participat și dânsul, cu voioșie, la acest festival de insulte și injurii, probabil considerând că imunitatea pentru declarații politice pe care o are, ca parlamentar, reprezintă și un cec în alb pentru un limbaj politic licențios. Domnia sa se află într-o eroare, și este datoria noastră să-l corectăm. Imunitatea de care se bucură parlamentarii pentru declarații politice nu înseamnă că poate să facă spume la gură atacând și insultând doamne, nici nu înseamnă că poate să dea tot ce e mai rău din domnia sa”, a mai spus Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București a adăugat că s-ar impune și o analiză la nivelul Comisiei juridice, de disciplină și imunități în ceea ce privește modul în care parlamentarii Opoziției înțeleg prevederile din Codul parlamentarilor.

“Nu putem să asistăm nepăsători cum parlamentarii Opoziției abuzează de imunitatea pe care o au pentru declarații politice și cu fiecare ieșire publică scad nivelul discursului public până când, în curând, se va ajunge, probabil, la înjurături directe. Situația degenerează și nu mai poate fi tolerată”, a mai afirmat Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.