Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor, deputat PSD, despre numirea lui Mircea Geoană la NATO: 'România are în sfârșit un reprezentant la vârful Alianței'

arhiva personala
Beatrice Tudor

Deputatul PSD Beatrice Tudor reacţionează la numirea lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO. Aceasta consideră că fostul lider PSD este cel mai potrivit om pentru postul din conducerea NATO.

"Felicitări, Mircea Geoană!

România are în sfârșit un reprezentant la vârful Alianței, și nu orice fel de reprezentant! Mircea Geoană este diplomat de carieră, este un om care știe foarte bine care sunt mizele de securitate nu doar din regiune, dar și la nivel global. Nu cred că s-ar fi putut găsi în România un om mai bine pregătit și o persoană mai potrivită pentru acest post.

Pe Mircea Geoană am avut onoarea să-l cunosc în anii când conducea PSD. Știu ce fel de om este, știu de cât echilibru dă dovadă și știu cât de mult este preocupat de situația nu doar economică, ci mai ales geopolitică și de securitate a României. Și tocmai pentru că știu aceste lucruri, spun că Mircea Geoană este cel mai potrivit pentru postul de Secretar General Adjunct al NATO.

Succes, Mircea Geoană!", scrie Beatrice Tudor pe Facebook.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat, miercuri, că Mircea Geoană va fi următorul secretar general adjunct, urmând a-şi prelua portofoliul la jumătatea lunii octombrie. ”Este un avocat ferm al legăturii transatlantice”, a spus Stoltenberg despre Geoană, anunţând că este primul român care deţine această funcţie.

La rândul său, Mircea Geoană s-a arătat mândru de această numire şi a precizat că este ”o uriaşă provocare şi o oportunitate”. ”Reprezintă, de asemenea, o recunoaştere a importantei contribuţii a României în cadrul NATO”, a spus Geoană.

Mircea Geoană a fost preşedinte al PSD, fost ministru în Guvernul Năstase şi fost candidat al PSD la preşedinţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.