Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor(PSD): România a pierdut un element important al unității naționale

facebook.com
Beatrice Tudor Betty

Parlamentarul Beatrice Tudor a transmis un mesaj emoţionant la auzul veştii că Majestatea Sa, Regele Mihai I a decedat. "Regele Mihai I a fost un simbol în spatele căruia românii s-au putut uni și în care s-au putut regăsi", transmite Beatrice Tudor.

"Astăzi este o zi cu adevărat tristă pentru toți românii, indiferent de opțiunile lor politice, pentru că astăzi România a pierdut un element important al unității naționale. Nu trebuie să fii monarhist ca să recunoști meritele Regelui sau ale Casei Regale, ci trebuie să fii doar obiectiv și de bună-credință.

Regele Mihai I nu a fost ultimul Rege al României, nu a fost doar un șef de stat care a schimbat soarta istoriei, ci a fost mult mai mult decât atât. Regele Mihai I a fost un simbol în spatele căruia românii s-au putut uni și în care s-au putut regăsi. Regele Mihai a fost sinonim, în ultima sută de ani, cu istoria România. De aceste elemente de unitate ducem atât de multă lipsă, iar pierderea celor pe care le avem este cu atât mai tristă.

În anul 2011, Majestatea Sa Regele Mihai a vorbit în fața Parlamentului României, încheindu-și discursul cu aceste vorbe memorabile, la fel de valabile astăzi ca și acum șase ani de zile: “Stă doar în puterea noastră să facem țara statornică, prosperă și admirată în lume. Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri!”

Dumnezeu-l să-l odihnească în pace!", se arată în mesajul transmis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Casa Regală a CONFIRMAT decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.