Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): Klaus Iohannis a decis să sacrifice o țară pentru sine și pentru un nou mandat!

facebook.com
Beatrice Tudor

Deputatul PSD, Beatrice Tudor, critică dur decizi președintelui Klaus Iohannis de a trimite Legea bugetului de stat pentru 2019 la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR). Aceasta susține ca prin această stratagemă cu iz electoral președintele prelungește nepermis de mult investițiile propuse de Guvern, dar și măririle financiare votate de parlamentari pentru largi categorii de populație.

Vezi ș: Tăriceanu are soluţia pentru conflictul dintre magistraţi şi Tudorel Toader: 'Există formulă de recurs la arbitrajul CCR'

”Pe lângă întrebarea evidentă: Cum dorește Iohannis să aibă autostradă ca să ajungă mai repede la Sibiu dacă tot blochează bugetul? Se mai ridică o întrebare: Ce speră să obțină președintele României?

Este clar că bugetul României nu are cum să nu fie constituțional, nu a fost încălcat niciun drept și nicio procedură parlamentară. Este la fel de clar că CCR nu are niciun fel de prerogative pentru a se pronunța pe fond asupra componentelor bugetului de stat, adică de ce unele ministere primesc anumite sume și altele alte sume, și este perfect clar că dl Iohannis va cere apoi re-examinarea legii bugetului de stat, pe care o va primi, la fel, spre promulgare. Și atunci, de ce a decis domnia sa să blocheze, timp de luni bune, bugetul României, dacă nu pentru a-și activa baza electorală?

Ce mă revoltă este ipocrizia sa, care acuză PSD de politicianism, când tocmai dânsul sacrifică pensionarii ce așteptau pensiile mărite, angajații care așteptau salariile mărite, medicii și profesorii care așteptau și ei bugetele de la Sănătate și Educație, ca să nu mai zic de Transporturi și Apărare, domenii strategice de care președintele e preocupat nevoie mare.

De pe pârtia de schi dl Iohannis nu era preocupat de bugetul de stat pe anul 2019, acum că în mai puțin de două luni începe campania electorală pentru europarlamentare, a început asiduu activitatea de Opoziție. Păcat, România merita mai mult și mai bine!”, susține parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.