Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali îl vrea pe Andrei Burcă la FCSB, dar nu recunoaște că îl place pe căpitanul Botoșaniului, ci spune că vrea să le facă pe plac lui MM și lui Dică

Agentul Dragoş Boboc a vorbit despre un eventual transfer al lui Andrei Burcă (25 de ani), de la FC Botoşani la FCSB, în cadrul emisiunii ProSport Live. Impresarul jucătorului spune că sunt discuţii cu mai multe echipe din România, dar pentru moment nu e nimic concret scrie mediafax.

citește și: Decizia radicală luată de Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu echipa sa

FC Botoşani n-a învins niciodată FCSB, iar impresarul Dragoş Boboc a vorbit despre un eventual complex al moldovenilor: "A fost un meci echilibrat (n.r Botoşani - FCSB 1-3), am văzut meciul pe viu, doar că au jucători cu mai multă calitate, cu mai mult talent şi au speculat ocaziile. Se pare că există un complex". Mai apoi, Dragoş Boboc a vorbit despre o eventuală ofertă făcută de FCSB pentru Andrei Burcă: "Nu e nimic concret. Sunt discuţii şi cu alte cluburi din România, care sunt interesate de Andrei. Şi din străinătate sunt echipe interesate, dar până nu sunt oferte concrete, nu putem discuta despre aceste lucruri. Momentan e căpitanul Botoşaniului, se gândeşte să joace bine."

După victoria de la Botoşani, scor 3-1, Becali a spus că vrea să mai aducă doi fundaşi centrali la echipă şi nu s-a ferit să folosească numele căpitanului advers: "O să întreb de Burcă, ăsta, lor de place (n.r. MM şi Dică). Nu mai spun mai multe. O să iau doi fundaşi centrali, nu ştiu acum. Mă ţin de cuvânt când spun că iau doi fundaşi centrali."

Andrei Burcă a fost pe lista celor de la Hajduk Split, aşa cum ProSport a scris în vara acestui an. La Botoşani a fost adus în 2016, de la SC Bacău. Burcă are o cotă de 600.000 euro şi poate juca atât în centrul defensivei, cât şi mijlocaş central. "Pentru Burcă a fost o ofertă, în vară. N-am cedat eu cu 300.000 de euro şi nu s-a întâmplat", a dezvăluit patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.