Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Beciul Domnesc' a ramas fara VIP-uri dupa sute de zile de arest

Arestul Politiei Capitalei devenise neincapator dupa actiunile in forta ale DNA care dus la arestarea preventiva a unor nume grele de oameni de afaceri, inalti demnitari si alesi locali. Insa dupa sute de zile petrecute de unii dintre ei in 'Beciul Domnesc' celulele au inceput sa se goleasca, multe dintre VIP-uri fiind eliberate sau plasate in arest la domiciliu.

Valul de arestari a inceput la sfarsitul anului trecut cu celebrul dosar Microsoft si cel legat de retrocedarea padurilor. Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, Viorel şi Andrei Hrebenciuc aveau să stea după gratii primele lor 30 de zile. I-au urmat în arest, în ianuarie, Alin Cocoş şi Adriean Videanu. Tot atunci a fost arestat preventiv Cristian David, fost ministru de Interne. În februarie, a ajuns în spatele gratiilor Elena Udrea, în martie, au fost arestaţi pentru fapte de corupţie Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, şi Marian Vanghelie, iar în aprilie, au urmat Darius Vâlcov şi Radu Mazăre.

Insa incet, incet toti acestia au fost eliberati. Cel mai puţin a stat Adriean Videanu, o săptămână. În schimb, Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan au petrecut şase luni după gratii. Într-un final, majoritatea au ajuns in arest la domiciliu, mai puţin Darius Vâlcov, care se chinuie şi acum să iasă.

Multi au scapat chiar si de arestul la domiciliu si sunt acum cercetati sub control judiciar, cum ar fi Elena Udrea si Radu Mazare care se bucura de viata pe litoral.

content-image

click.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.