Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beckham trebuia să devină 'Sir' în 2014, dar a ratat obținerea titlului pentru că este anchetat

beckham

Mai multe mesaje email transmise în mediul online de un grup de hackeri indică faptul că în anul 2014 fotbalistul David Beckham urma să obțină titlul de Sir, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, scrie luni The Hollywood Reporter care citează presa britanică.

Setul de mesaje email, denumite sugestiv ''Beckileaks'' de către presa britanică, au fost scurse online în weekendul recent încheiat, dezvăluind furia starului britanic în corespondența sa cu agenția care-i reprezenta drepturile, Doyen Sports. David Beckham a fost acuzat că a atacat, în corespondența privată, comitetul britanic care decide cui să fie acordate titlurile onorifice, după ce a ratat primirea titlului de Cavaler. Într-unul din acele mesaje, Beckham ar fi ironizat comitetul și modalitatea de acordare a titlului de Sir.

Conform presei britanice, Beckham ar fi trebuit să primească în 2014 titlul de cavaler, însă acest lucru a fost oprit după ce s-a descoperit implicarea sa într-o schemă financiară de evitare a plății taxelor. Hackerii care se află în spatele operațiunii de scurgere a mesajelor au cerut 1 milion de euro de la agenția Doyen Sports, iar poliția din Portugalia, unde agenția are un birou, investighează cazul de aproape un an, conform Agerpres.

Reprezentanții lui David Beckham au respins conținutul mesajelor email ca fiind ''materiale învechite scoase din context din mesaje email furate de hackeri și falsificate prin intermediul unui server al unei terțe părți", adăugând că acestea ''oferă deliberat o imagine greșită'', încheie The Hollywood Reporter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.