Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul belarus Aleksandr Lukaşenko: 'Am fost atenționați pe canale neoficiale cu privire la atacuri de pe teritoriul Ucrainei'

jurnaltv.md
Belarus Aleksandr Lukasenko

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a acuzat luni Ucraina că pregăteşte un atac împotriva Republicii Belarus, informează AFP, scrie Agerpres.

"Ieri am fost atenţionaţi deja pe canale neoficiale cu privire la atacuri asupra Republicii Belarus de pe teritoriul Ucrainei. După cum s-ar fi declarat: 'Vom face astfel că va fi Podul din Crimeea 2'. Această informaţie mi-a fost adusă imediat la cunoştinţă. Răspunsul meu a fost simplu: Spuneţi-i preşedintelui Ucrainei şi altor oameni lipsiţi de minte, dacă ei mai sunt acolo, că Podul din Crimeea li se va părea floare la ureche dacă ei se vor atinge cu mâinile lor murdare chiar şi de un metru din pământul nostru", a declarat Lukaşenko, citat de Belta.

Președinții Rusiei și Belarusului au convenit să desfășoare un grup regional comun de trupe, a declarat luni președintele Belarus Alexander Lukașenko la o întâlnire de securitate, potrivit BelTA citată de Interfax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.