Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia deține supremația: După orgiile sparte de polițiști, acum și fotbaliștii dau petreceri ilegale cu femei goale

Fabrice Ondoa

Poliţia belgiană a intervenit la sfârşitul săptămânii trecute pentru a pune capăt unei petreceri organizate de Fabrice Ondoa, portarul echipei de fotbal Oostende, care a invitat mai multe persoane în apartamentul său din centrul oraşului, în ciuda măsurilor de izolare, informează presa din Belgia.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai mulţi vecini au avertizat poliţia în legătură cu zgomotul foarte mare care se auzea din apartamentul lui Ondoa. Conform martorilor oculari, "trei femei sumar îmbrăcate" au fost conduse la o maşină a poliţiei, iar agenţii au rămas la faţa locului până la ora 3:45 pentru a face constatările necesare. Petrecăreţii reţinuţi au apelat la un avocat pentru a contesta legalitatea intervenţiei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

Tot în weekend-ul trecut, poliţia din provincia Anvers a întrerupt la rândul ei mai multe "lockdown parties", una dintre ele organizată în locuinţa lui Tuur Dierckx, mijlocaşul echipei Westerlo, care a trecut şi pe la FC Bruges.

Cel puţin încă un jucător al echipei de ligă secundă a fost prezent la petrecerea respectivă, una foarte zgomotoasă, care i-a obligat pe vecini să informeze poliţia. Nouă bărbaţi şi cinci femei au participat la petrecerea din apartamentul lui Dierckx, conform purtătorului de cuvânt al poliţiei locale, Willem Migom.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’

Tuur Dierckx a fost infectat cu Covid-19 în luna septembrie, odată cu el fiind plasaţi în carantină toţi membrii echipei KVC Westerlo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.