Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia nu are un plan pentru a-l opri pe Cristiano Ronaldo, spune selecţionerul Martinez

www.gettyimages.com
cristiano ronaldo

Belgia nu are un plan pentru a-l opri pe Cristiano Ronaldo, a declarat selecţionerul "diavolilor roşii", Roberto Martinez, înaintea meciului dintre echipa sa şi cea a Portugaliei, ce va avea loc duminică la Sevilla în optimile de finală ale EURO 2020.

"Portugalia este o echipă capabilă să facă totul foarte bine. Nu putem însă schimba ceea ce suntem. Avem o echipă construită să atace şi să dea goluri. Acum avem însă experienţa marilor turnee", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Roberto Martinez, citat de site-ul radioteleviziunii RTBF.

"E generaţia care a venit după cea a lui Figo. Au progresat şi e o generaţie care ştie cum să câştige. Au un grup de jucători fantastic. Dacă vor să se apere în bloc, pot să o facă la perfecţie. La fel, dacă vor să atace. Avem însă nevoie de un astfel de meci. În plus, Portugalia poate conta pe Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucători din lume. E chirurgical şi ştie să folosească spaţiile. Echipa lor are însă o grămadă de jucători de calitate. Lista e incredibilă în ce priveşte talentul. Au câştigat Campionatul European şi Liga Naţiunilor. Sunt plini de încredere", a adăugat el, informează Agerpres.

"Nu avem un plan anti Ronaldo. Sigur că el este important, dar sunt atâţia jucători de supravegheat în această echipă a Portugaliei. Va trebui să ne apărăm împotriva lui Ronaldo în echipă", a spus Martinez.

Selecţionerul a confirmat că toţi fotbaliştii săi sunt apţi de joc, cu excepţia lui Nacer Chadli care se va antrena în sală.

Martinez a vorbit şi despre cazurile lui Kevin De Bruyne, Axel Witsel şi Romelu Lukaku: "Kevin progresează la capitolul condiţie fizică, la fel ca Eden şi Axel. Legat de De Bruyne, el are un rol important, este conducătorul nostru de joc împotriva Portugaliei".

Tehnicianul s-a referit şi la apărarea sa, mai ales la faptul că Dedryck Boyata a fost ales în echipa ideală a primului tur: "Asta nu mă surprinde. Împotriva Rusiei şi a Finlandei a jucat bine. Dar toţi fundaşii mei au răspuns aşteptărilor".

În caz de victorie, Belgia va juca pe 2 iulie la Munchen cu câştigătoarea meciului Italia - Austria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.