Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgianul Arnaud De Lie, atins de maladia Lyme

jurnalul.ro
boala lyme

Ciclistul belgian Arnaud De Lie este atins de maladia Lyme, ceea ce explică rezultate slabe din ultima vreme, a anunţat, joi, echipa Lotto-Dstny, citată de AFP, potrivit Agerpres.

"În urma a noi examene medicale, maladia Lyme i-a fost diagnosticată lui Arnaud De Lie după descoperirea anticorpilor în sângele său", a anunţat formaţia belgiană.

"Este o posibilă explicaţie pentru care De Lie nu a fost la cel mai înalt nivel al său la ultimele sale curse, ştiind că un diagnostic de maladie Lyme nu este niciodată concludent sută la sută", se mai arată în comunicatul echipei.

De Lie, în vârstă de 22 de ani, s-a clasat pe 55 la Grand Prix-ul E3 şi pe locul 99 la cursa Gent-Wevelgem, după care a şi făcut anunţul privind o pauză în activitate.

Borelioza sau maladia Lyme este o maladie infecţioasă datorată unei bacterii a complexului "Borrelia burgdorferi sensu lato", transmisă la oameni prin intermediul înţepăturilor de căpuşe.

Deşi rareori mortală, ea poate provoca simptome pseudo-gripale, dar în special dureri musculare şi articulare, dureri de cap, stări de vomă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.