Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belinda Bencic a cucerit trofeul la Abu Dhabi, după ce a învins-o pe Liudmila Samsonova

Belinda Bencic

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic, campioana olimpică en titre, a câştigat turneul WTA de la Abu Dhabi, dotat cu premii totale de 780.637 de dolari, învingând-o duminică în finală, cu 1-6, 7-6 (10/8), 6-4 pe rusoaica Liudmila Samsonova.

Bencic, numărul 9 mondial şi a doua favorită a competiţiei din Emiratele Arabe Unite, a salvat trei mingi de meci în setul secund, pe care l-a câştigat la tiebreak, după ce Samsonova reuşise să se impună cu uşurinţă setul de debut (6-1).

Elveţianca a reuşit să-şi adjudece apoi şi setul al treilea (6-4), încheind victorioasă un meci care a durat în total două ore şi 48 de minute de joc, pentru a-şi trece în palmares al optulea titlu WTA la simplu din cariera sa.

Acesta este al doilea trofeu cucerit de Belinda Bencic de la debutul acestui sezon, după cel obţinut în luna ianuarie la Adelaide (Australia). Ea a învins-o cu această ocazie pentru prima oară pe Samsonova, după trei eşecuri precedente în faţa rusoaicei.

Jucătoarea din Ţara Cantoanelor a câştigat cele mai multe meciuri (12) de începutul anului 2023, depăşind-o pe campioana de la Australian Open, belarusa Arina Sabalenka (11 victorii).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.