Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

wikipedia
ben oni ardelean

Deputatul liberal de Timiş, Ben-Oni Ardelean, se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Parlamentarul a anunţat că starea sa este stabilă şi se simte bine.

”De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecţie cu coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles din afara spitalului”, a scris, luni, deputatil Ben Oni Ardelean pe pagina sa de Facebook, relatează News.ro.

Deputatul a ţinut să mulţumească personalului medical care îl îngrijeşte şi a adăugat că la puţinele evenimente electorale la care a participat, s-a protejat.

”Mulţumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierelor şi personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24.

Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum. Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu! Împreună vom trece şi peste această încercare!”, a mai scris Ben Oni Ardelean.

Citește și: Dan Petrescu, primele explicații despre plecarea de la CFR Cluj: 'Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia'

Ben Oni Ardelean a fost ales senator în legislatura 2012–2016 şi deputat în legislatura 2016–2020 din partea Partidului Naţional Liberal. La alegerile din data de 6 decembrie a.c., el candidează pentru un nou mandat de deputat, aflându-se pe locul al doilea pe lista candidaţilor PNL Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.