Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL îl critică virulent pe Vlad Voiculescu: 'Nu știu cine îl mai susține, poate părinții lui'

Facebook
pnl

Vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean a declarat joi la Antena 3 că liderul PLUS Dacian Cioloș ar trebui să-i dea un ultimatum ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Nu stiu cine il mai sustine, probabil ca parintii lui. Nu stiu, chiar nu stiu. Ce a facut nu doar cu ordinul acesta, dar vizavi de alte chestiuni, lipsa de comunicare, haosul din minister, eu chiar cred ca cei care l-au propus sa ia atitudine. Sa il cheme la ordin `Ba, baiatu', te schimb!`. Nu stiu daca ar trebui Florin Citu. E un portofoliu asumat de PLUS si dl Ciolos ar trebui sa-i impuna un ritm european acestui individ daca mai vrea sa-l tina acolo. Am spus deseori vizavi de acest ministru ca a avut derapaje.

Inteleg ca mai e acolo o doamna sau domnisoara secretat de stat. Pe mine nu ma intereseaza cine este la conducerea ministerului, eu vreau sa existe coerenta, logica in decizii”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Vicepreședintele PNL a menționat că urmează evaluarea miniștrilor de către premier și toate greșelile se strâng și vor conta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.