Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Yedder, după dubla de pe Old Trafford: 'Încă de mic copil am visat să câştig în faţa unor mari jucători şi a unor mari echipe precum Manchester United'

www.express.co.uk
Ben Yedder FC Sevilla

Jucătorul echipei FC Sevilla, Wissam Ben Yedder, a declarat, marţi seară, după ce a marcat golurile ce au adus calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că încă de mic a visat să câştige în faţa unor mari jucători şi a unor mari formaţii precum Manchester United.

"Sunt foarte, foarte mulţumit. Nu este uşor cu Manchester United, mai ales pe Old Trafford. Nu ştiu cum să scriu emoţia. Este visul meu de copil mic să câştig în faţa jucătorilor mari şi în faţa unor echipe mari ca Manchester United. Suntem în istoria clubului, este pentru prima când ajungem în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Este excepţional. Este greu să fiu rezervă, este nevoie de răbdare. Uneori răbdarea este răsplătită. Toată lumea credea că sunt probleme între mine şi antrenor, dar nu e cazul. Mi-a dat încredere şi eu l-am răsplătit cum am putut", a declarat Ben Yedder, conform News.ro.

Formaţia FC Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în returul optimilor competiţiei.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Ben Yedder, în minutul 74 şi în minutul 78 pentru FC Sevilla, respectiv Lukaku '84 pentru United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.