Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beneficiarii din centrele sociale din subordinea DGASMB vor fi testați pentru COVID-19, potrivit unui proiect al Consiliului General al Bucureștiului

Time of Israel
test coronavirus COVID

Beneficiarii Centrelor sociale din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) ar putea fi testați pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul coronavirus, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General al Bucureștiului, programat joi, anunță MEDIAFAX.

„Potrivit datelor furnizate de către Autoritatea Națională pentru Dreputurile Persoanelor cu Diazbilități, Copii și Adopții, în data de 21 aprilie 2020, la nivelul țării, au fost raportate 468 de persoane infectate și 24 de decese din rândul beneficiarilor de servicii sociale, ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2. Din perspectiva orientării serviciilor de asistență socială, în mod prioritar, către membrii comunității, prin asigurarea unui mediu securizat se impune suplimentarea măsurilor de prevenire a infecției în aceste unități, respectiv împuternicirea Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București în vederea achiziționării testelor și serviciilor de prelevare și prelucrare a probelor pentru beneficiarii Centrelor sociale din subordinea acesteia, cu scopul depistării COVID-19”, se arată în Referatul de aprobare a proiectului.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

Conform sursei citate, fondurile sunt asigurate de Municipalitate. Inițiatorul proiectului este primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.