Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beneficiile sportului și consumului de apă

polo

Se spune că sănătatea este relația dintre tine și corpul tău. De aceea, respectul pe care i-l arăți este mai mult decât evident. Sportul și alimentația corectă sunt factorii care influențează cel mai mult sănătatea, de aceea trebuie să le transformi în beneficiile unui corp armonios.

Vezi și: Veste uriaşă pentru români: Decizia istorică a ministrului lui Dacian Cioloş

Sportul înseamnă sănătate

De-a lungul timpului, sportul și-a demonstrat eficiența, iar beneficiile pe care le oferă eclipsează efortul de a-l practica, de care fugem cu toții. Dacă primul efect pe care îl are sportul este acela de a obține un corp tonifiat și mai suplu, sportul mai are o mulțime de alte efecte. Studiile au demonstrat că exercițiile fizice îmbunătățesc memoria, reduc depresia și anxietatea, îmbunătățesc sistemul cardiovascular și performanțele academice sau în carieră. Cu alte cuvinte, sportul este o piatră de temelie la baza sănătății noastre.

Cum Aqua Queen și-a creat un scop în a susține stilul de viață sănătos, sloganul companiei fiind ”Puritate pentru sănătate”, pe lângă apa pură de izvor pe care o pune la dispoziție consumatorilor, este și un partener de încredere al sportului românesc.

Aqua Queen sprijină Clubul Sportiv al Armatei Steaua, Clubul Sportiv Dinamo București și Federația Română de Oină. Pentru că în spatele performanțelor pe care le aplaudăm, se află un mesaj important, care se promovează prin rezultatele echipelor sportive românești, acela de a trăi sănătos și de a face sport, Aqua Queen va fi constant unul dintre susținători.

content-image

Apa înseamnă viață

Un alt factor care influențează sănătatea este apa. Suntem aproximativ 70% apă, iar corpul nostru are nevoie permanentă de hidratare. Specialiștii recomandă consumul a 8 pahare de apă, pe zi. Apa este cea mai importantă sursă de energie pentru corp, susține scăderea în greutate, detoxifiază, diminuează nivelul stresului, îmbunătățește digestia, ajută la creșterea imunității și îmbunătățește aspectul pielii.

Din respect pentru corp, apa trebuie să fie de cea mai bună calitate, de aceea Aqua Queen oferă apă pură de izvor, obținută prin tehnologii de ultimă generație pentru extragerea, purificarea și îmbutelierea apei. Totodată, pentru a garanta o apă de calitate, în conformitate cu standardele europene în vigoare, compania a atras o serie de profesioniști în domeniu, dedicați zilnic supervizarii întregului proces, dar și testării frecvente a calității și compoziției apei pentru a oferi o sursă sigură de hidratare corespunzatoare.

Testată și verificată constant, Apa Aqua Queen este o apă proaspătă de izvor, certificată HACCP, utilă pentru purificarea și detoxifierea organismului, cu o compozitie echilibrată de minerale, ce stimulează energia zilnică și tonifică întregul organism. De aceea, apele de izvor Aqua Queen sunt o sursă sigură de sănătate și vitalitate pentru tine și familia ta.

Bucură-te de beneficiile sportului și apei de bună calitate și vei avea un corp sănătos!

content-image

 

 

(articol sponsorizat)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.