Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Mendy, fundașul celor de la Manchester City, s-a prezentat în fața unui judecător britanic pentru cele două violuri suplimentare

minutemediacdn.com
Benjamin Mendy

Fundaşul internaţional francez Benjamin Mendy, component al echipei engleze de fotbal Manchester City, a compărut miercuri în faţa unui judecător britanic pentru cele două violuri suplimentare de care a fost acuzat, informează AFP, citat de agerpres.

Aflat în detenţie provizorie de la finele lunii august, campionul mondial din 2018 este inculpat pentru şase violuri şi o agresiune sexuală comisă între lunile octombrie 2020 şi august 2021.

El a apărut într-o videoconferinţă la tribunalul din Manchester, timp de 45 de minute.

În cursul aceleiaşi audieri, un alt bărbat, Louis Saha Matturie (40 ani), ale cărui legături cu Mendy nu au fost clar stabilite, a compărut şi el în faţa instanţei de judecată. El este acuzat, de asemenea, pentru şase violuri şi o agresiune sexuală între martie şi august 2021.

Procesul este prevăzut să înceapă pe 24 ianuarie.

Justiţia britanică nu a oferit mai multe precizări privind noile fapte care îi sunt reproşate fotbalistului.

Format la Le Havre, evidenţiat la Olympique Marseille şi trecut pe la Monaco, Benjamin Mendy a devenit fundaşul cel mai scump din istorie în 2017, când "cetăţenii" nu au ezitat să achite 52 de milioane de lire sterline în schimbul serviciilor sale.

Mendy era deja acuzat în patru cazuri de viol şi în unul de agresiune sexuală, în urma denunţurilor formulate de patru tinere de 16 ani, înaintea noilor acuzaţii, apărute luni, conform unor surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.