Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Natanyhu se bazează pe Donald Trump în campania electorală: Cum se folosește premierul israelian de miliardarul de la Casa Albă

trump netanyahu

Un panou publicitar uriaş cu Donald Trump zâmbitor, dând mâna cu premierul israelian Benjamin Natanyhu, a fost montat duminică la intrarea principală în Tel Aviv, în cadrul campaniei electorale a liderului israelian pentru un nou mandat, informează agenţia de presă Reuters.

Trump se bucură de popularitate în Israel pentru poziţia lui fermă faţă de palestinieni şi Iran, precum şi pentru transferarea, în mai anul trecut, a Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, oraş pe care l-a recunoscut drept capitală a statului israelian, schimbare majoră în linia politică americană, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

"Netanyahu. În altă ligă", se poate citi în ebraică pe panoul electoral, într-o aluzie la valoarea premierului veteran comparativ cu oponenţii săi din alegerile naţionale de pe 9 aprilie.

Un purtător de cuvânt al partidului de dreapta al lui Netanyahu, Likud, a cărui siglă este afişată deasupra autostrăzii intens circulate Ayalon, nu a confirmat pentru Reuters dacă Preşedinţia americană şi-a dat acordul pentru utilizarea acestei fotografii.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

Benjamin Netanyahu este considerat favorit la alegerile din aprilie, însă potrivit sondajelor unul dintre cei mai de temut contracandidaţi ai săi, fostul general Benny Gantz, câştigă teren.

Pe numele premierului israelian au fost deschise trei dosare penale. Netanyahu respinge acuzaţiile şi a calificat investigaţiile drept o "vânătoare de vrăjitoare". Vineri, Procurorul General al Israelului a declarat că nu sunt motive legale care să-l împiedice să anunţe, înainte de alegeri, orice intenţie de a-l acuza pe Benjamin Netanyahu de corupţie, în cazul în care ar exista motive întemeiate pentru asemenea acuzaţii.

Citește și: Liviu Dragnea scoate artileria grea și lovește decisiv! Sume importante vor fi tăiate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.