Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Netanyahu avertizează că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare pentru a preveni consolidarea poziției Iranului în Siria

Benjamin Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat că Israelul este pregătit să ia măsuri suplimentare pentru a preveni consolidarea poziției Iranului în Siria, la doar 36 de ore după ce aviația israeliană a atacat depozite militare iraniene la aeroportul din Damasc, informează agenția Tass, potrivit Mediafax.

"În doar ultimele 36 de ore, forțele aeriene au atacat depozite iraniene cu armament iranian la aeroportul internațional din Damasc. Intensificarea recentă a atacurilor arată că suntem pregătiți mai mult decât oricând să acționăm împotriva Iranului în Siria, așa cum am promis", a afirmat liderul israelian, într-un mesaj transmis de Biroul său.

Citește și: Omenirea, în pragul celui de-Al Treilea Război Mondial: Donald Trump a cerut Pentagonului planuri pentru a ataca Iranul

Cu ocazia unei ședințe a Guvernului israelian, Netanyahu a afirmat că Forțele Defensive ale Israelului au atacat "de sute de ori" obiective iraniene și ale organizației militante libaneze Hezbollah.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.