Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Netanyahu, transferat cu elicopterul la Aeroportul din Tel Aviv din cauza blocării unei autostrăzi de protestatari

expressandstar.com
benjamin netanyahu

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost nevoit să se deplaseze cu elicopterul la Aeroportul din Tel Aviv din cauza blocării unei autostrăzi de către protestatari nemulţumiţi de reformele judiciare.

Protestatarii au blocat câteva ore Autostrada Ayalon, în apropierea Aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv. Din cauza protestelor, premierul Netanyahu s-a depasat de la Ierusalim la aeroport cu un elicopter, conform site-ului Ynetnews.com.

Premierul Israelului a avut în incinta aeroportului o întrevedere cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, după care se va deplasa în Italia într-o vizită planificată, scrie Mediafax.

Joi după-amiază, forţele de ordine israeliene au intervenit pentru dispersarea protestatarilor şi au redeschis drumurile blocate.

"Nu vom permite nimănui să perturbe democraţia Israelului şi să anuleze decizia luată de majoritatea cetăţenilor israelieni, exprimată în recentele alegeri. Toate eforturile noastre în sensul dialogului au fost respinse total de opoziţie, care încearcă să aducă ţara la anarhie", a afirmat Netanyahu, citat de cotidianul The Times of Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.