Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Netanyahu va fi operat de urgență, în timp ce zeci de mii de israelieni protestează pe străzi

expressandstar.com
benjamin netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se plasa un stimulator cardiac, a anunţat biroul său într-un comunicat duminică dimineaţă, la doar câteva zile după ce ieşirea din spital în urma unei probleme de sănătate, scrie AFP, citat de Agerpres.

"Prim-ministrul Netanyahu va fi supus în această seară unei proceduri de implantare de stimulator cardiac la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer", se arată în comunicat.

"Procedura se va desfăşura sub sedare, iar ministrul justiţiei şi vicepremier Yariv Levin îl va înlocui în acest timp", a adăugat comunicatul.

În urmă cu o săptămână, Netanyahu, 73 de ani, a părăsit acelaşi centru medical după ce a fost internat peste noapte în spital din cauza deshidratării.

Centrul a decis atunci să-i pună un holter subcutanat pentru a continua să-l monitorizeze în cadrul examinărilor cardiologice, a făcut cunoscut săptămâna trecută profesorul Amit Segev, şeful departamentului de cardiologie al spitalului Sheba.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat că i se va pune un stimulator cardiac în noaptea de sâmbătă spre duminică, în condiţiile în care zeci de mii de israelieni au ieşit din nou în stradă, sâmbătă, la Ierusalim, în speranţa că vor reuşi să împiedice votul din parlament pentru revizuirea sistemului judiciar, care ar limita unele dintre puterile Curţii Supreme, relatează Reuters.

"În urmă cu o săptămână mi s-a montat un dispozitiv de monitorizare. Acel dispozitiv a emis un semnal sonor în această seară şi a spus că trebuie să primesc un stimulator cardiac şi că trebuie să fac acest lucru deja în această noapte", a transmis premierul Netanyahu într-o înregistrare video difuzată de biroul săiu. "Mă simt foarte bine, dar trebuie să îmi ascult medicii", a adăugat Netanyahu, care are 73 de ani, potrivit news.ro.

 

 

În înregistrarea video, el stătea în picioare şi zâmbea. Premierul a mai spus că medicii săi l-au asigurat că va fi externat din spital duminică după-amiază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.