Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benzema (Al-Ittihad) s-a întors la club cu 17 zile întârziere

www.reuters.com
karim benzema

Atacantul francez Karim Benzema, aflat în relaţii proaste de câteva săptămâni cu clubul său saudit Al-Ittihad, s-a întors la Jeddah joi seara, cu 17 zile întârziere, a aflat vineri AFP de la o sursă apropiată clubului.

Benzema a plecat în vacanţă în urmă cu mai bine de trei săptămâni după ce şi-a dezactivat contul de Instagram, urmărit de 76 de milioane de oameni. Balonul de Aur din 2022 se afla în Mauritius, potrivit unei alte surse apropiate acestuia, potrivit Agerpres.

"Benzema a sosit joi seara în Arabia Saudită, cu 17 zile întârziere. Ar fi trebuit să se întoarcă pe 2 ianuarie", a declarat această sursă pentru AFP, iar clubul este "furios de cele întâmplate", nereuşind să-l contacteze "de zece zile". Coechipierii francezului au revenit la antrenament vinerea trecută.

Va avea loc o întâlnire cu conducerea clubului şi cu antrenorul, argentinianul Marcel Gallardo, pentru a discuta în special despre "viitorul jucătorului", a afirmat sursa, respingând totuşi ideea unei plecări în această iarnă a lui Benzema (36 ani).

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma lui Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

Astăzi, "Benzema este căpitanul clubului şi rămâne angajat", a asigurat sursa respectivă, dar nu se va alătura coechipierilor săi la antrenamentele din Dubai, unde Al-Ittihad urmează să joace două meciuri amicale pe 24 şi 28 ianuarie.

Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League după trei înfrângeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine dintre cele patru echipe cumpărate de bogatul Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul este programat să se reia pe 7 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.