Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benzema e unul dintre cei mai buni jucători din lume, afirmă Courtois

benzema mbappe

Thibaut Courtois, portarul echipei Real Madrid, l-a descris pe Karim Benzema, autorul hat-trick-ului care a adus calificarea madrilenilor în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, ca fiind "unul dintre cei mai buni jucători din lume", relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Benzema este unul dintre cei mai buni jucători din lume, cel mai bun număr 9 poate alături de Lewandowski în acest moment. Eu cred că el arătat de ce ar trebui să câştige Balonul de Aur în acest an. Eu cred că este un jucător foarte mare, un adevărat căpitan, el şi-a dus echipa la victorie cu golurile lui şi clasa de care a dat dovadă", a afirmat Courtois.

"Eu cred că a fost un meci complicat, cu Kylian şi Neymar pe contre. Aşa am primit şi primul gol. Iar înainte, ei au avut câteva ocazii fără mare pericol, însă. Karim l-a presat bine pe Donnarumma şi am reuşit să egalăm, 1-1. Tot stadionul a fost alături de noi, apoi am căutat victoria şi ne-am desprins la 2-1, la 3-1 a fost cheia meciului şi a devenit dificil pentru PSG", a mai spus portarul belgian.

Paris Saint-Germain a deschis scorul pe Santiago Bernabeu prin starul său Kylian Mbappe (39), însă Real Madrid a întors rezultatul după pauză, prin Karim Benzema, care a restabilit egalitatea în minutul 61, iar apoi a mai înscris de două ori, în minutele 76 şi 78, calificându-şi echipa în sferturile de finală ale cele mai importante competiţii continentale intercluburi.

În meciul tur, de la Paris, PSG s-a impus cu 1-0, graţie reuşitei lui Mbappe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.