Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bere, jocuri de noroc și criptomonede: Budweiser intră în jocurile NFT ale lui Zed Run

cointelegraph.com
budweiser nft

Popularul producător de bere Budweiser a făcut echipă cu Zed Run pentru a implementa cai de tracțiune Clydesdale tokenizați în jocul său virtual de curse de cai și pariuri bazat pe NFT, conform cointelegraph.com.

Cea mai recentă mișcare de la Budweiser se adaugă celor 120.000 de dolari pe care i-a cheltuit pentru fan art NFT și achiziționarea numelui de domeniu Beer.eth pe care l-a achiziționat prin Ethereum Name Service în august 2021.

Zed Run a fost fondată de Virtually Human Studio, cu sediul în Sydney, la începutul anului 2019, iar NFT-urile sale de curse au costat inițial între 30 și 80 de dolari, dar de atunci au devenit active foarte căutate care se tranzacționează pentru mii de dolari pe piețele secundare. Un utilizator a vândut un singur cal de curse cu 125.000 USD în aprilie 2021.

Ca parte a acordului cu Zed Run, duo-ul va lansa o pistă de curse cu tematică Budweiser, permise Budweiser NFT, fonduri de premii pentru cursele virtuale de cai sponsorizate de Bud, începând de la 45.000 USD și trei niveluri de skin-uri Clydesdale NFT care pot fi utilizate în Zed Run.

Budweiser Clydesdales sunt un grup binecunoscut de cai folosiți pentru promoții și reclame ale companiei, producătorii de bere fiind un sponsor major al evenimentelor de curse de cai de pe tot globul.

În total, vor exista 2.500 de NFT Budweiser Pass care vor fi scoase la vânzare (pentru utilizatorii de 21 de ani și peste) pentru maximum 24 de ore începând cu 10 iunie.

Zed Run va găzdui două Budweiser Racing Challenges în iulie și septembrie, ambele au fonduri de premiere de 45.000 USD, în timp ce va avea loc și un turneu de 95.000 USD în decembrie, care va oferi, de asemenea, șansa de a câștiga o cantitate de un an de bere Budweiser.

Hodler din NFT-urile lui Hodler vor fi aruncate în aer Cyldesdale skin-uri NFT-uri în iulie, care pot fi folosite pentru a condimenta NFT-urile existente de cai de curse din joc, în timp ce vor primi, de asemenea, tricouri Budweiser purtabile care pot fi purtate de avatare în Decentraland Metaverse , unde Zed Run se află sediul virtual.

Duo-ul lansează trei versiuni diferite ale skin-urilor de curse de cai NFT în cantități diferite: 1.600 Classic Clydesdales, 800 Bud Bottle Clydesdales și 100 Gold Clydesdales.

După ce toate turneele de curse au fost finalizate, proiectul oferă, de asemenea, recompense oricui își arde permisul Budweiser NFT, cu toate acestea, detaliile nu au fost dezvăluite încă.

Spencer Gordon, vicepreședintele conexiuni cu consumatorii la producătorul de bere al lui Budweiser AB InBev, a remarcat că mișcarea marchează „un exemplu al modului în care inovăm în mod constant și folosim noi tehnologii, cum ar fi NFT-urile, pentru a crea experiențe memorabile pentru fani și pentru a ne consolida brandul. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.