Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Berlusconi a pus ochii pe soţia preşedintelui francez: 'Este o MAMĂ frumoasă'

berlusconi

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cunoscut, între altele, datorită numeroaselor sale gafe, nu a putut rata ocazia de a glumi pe seama diferenţei de 25 de ani dintre noul preşedinte francez Emmanuel Macron şi soţia sa mai în vârstă Brigitte, numind-o pe aceasta din urmă "o mamă frumoasă", relatează marţi DPA, conform agerpres.

"Avem un tip de 39 de ani (ca preşedinte al Franţei), un băiat bun, care are totuşi o bună experienţă de lucru şi, mai ales, o mamă frumoasă care l-a ţinut de mână de când era băiat", a declarat Berlusconi luni seara, la un eveniment de campanie desfăşurat la Monza, lângă Milano.

Citeşte şi: GREVĂ în Grecia. Circulaţia între insule este suspendată. Jurnaliştii se alătură protestului

Brigitte Macron are 64 de ani, iar preşedintele francez 39. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat pe când Brigitte era profesoara de liceu a viitorului preşedinte.

Nici Berlusconi nu este străin de idile între generaţii, actuala sa iubită, Francesca Pascale, fiind cu 49 de ani mai tânără. Fostul premier acum în vârstă de 80 de ani a fost judecat pentru că a apelat la serviciile sexuale ale unei minore, fiind ulterior achitat din lipsă de probe, dar ar putea face în curând obiectul unui alt proces pentru mituirea de martori, în acelaşi caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.