Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara au debutat cu victorii la Mondialele de tenis de masă din Africa de Sud

Facebook
Bernadette Szocs

Româncele Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara au debutat cu victorii, sâmbătă, la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Durban (Africa de Sud), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Bernadette Szocs a dispus în primul tur de suedeza Christina Kallberg cu 4-1 (13-11, 11-8, 8-11, 11-1, 11-5), în timp ce Elizabeta Samara a trecut de taiwaneza Yu-Wen Huang cu 4-2 (11-9, 11-6, 9-11, 11-6, 9-11, 11-2).

La masculin, Ovidiu Ionescu a pierdut în primul tur în faţa nigerianului Quadri Aruna, cu 2-4 (7-11, 10-12, 11-8, 5-11, 11-7, 9-11), iar Darius Movileanu a fost învins de suedezul Kristian Karlsson, cu 4-0 (11-4, 11-4, 11-0, 11-5).

La dublu masculin, Eduard Ionescu şi Darius Movileanu s-au calificat în şaisprezecimile de finală, după 3-0 (11-5, 11-8, 11-5) cu sud-africanii Dean Levy/Liam Beukes.

România participă cu şapte jucători la Mondialele de la Durban, Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu şi Darius Movileanu la simplu masculin, Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, la simplu feminin.

La dublu masculin, Ovidiu Ionescu face pereche cu spaniolul Alvaro Robles, iar Darius Movileanu joacă alături de Eduard Ionescu. La dublu feminin, Bernadette Szocs formează o pereche cu Sofia Polcanova (Austria), Andreea Dragoman joacă alături de Elizabeta Samara, iar Adina Diaconu evoluează alături de Maria Xiao (Spania).

România are două perechi şi la dublu mixt, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, Eduard Ionescu/Adina Diaconu.

Delegaţia este completată de antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff, Andrei Filimon, Ionuţ Seni, kinetoterapeuţii Adrian Mîrza, Petruţ Ghiţă, psihologul Mioara Şincan şi medicul Costin Dumitru.

Ultima medalie a României la Mondiale a fost obţinută de Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial în proba de dublu masculin, la Budapesta, în 2019, alături de spaniolul Alvaro Robles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.