Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernardo Silva, indisponibil pentru Manchester City o perioadă îndelungată

calcioefinanza.it
manchester city

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că echipa sa are probleme, după ce mijlocaşul portughez Bernardo Silva s-a alăturat listei lungi de jucători accidentaţi.

Silva, care a semnat luna trecută prelungirea contractului cu un an, a fost scos din joc înainte de pauza meciului pe care City l-a câştigat marţi cu 3-1 pe teren propriu în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, conform News.ro.

City este deja privată de jucătorii cheie Kevin De Bruyne, John Stones, Jack Grealish şi Mateo Kovacic, din cauza unor accidentări.

"El (Silva) nu a spus nimic la final", a declarat Guardiola. "Nu am vorbit cu medicii, dar se pare că, pentru următoarele meciuri nu va fi disponibil".

Liderul din Premier League, Manchester City, primeşte sâmbătă pe Nottingham Forest, încercând să obţină a şasea victorie din şase meciuri, dar Guardiola este îngrijorat de impactul absenţei atâtor jucători cheie.

"Suntem în dificultate, dar nu voi spune: "Oh, avem multe accidentări"", a declarat el. "Când avem cinci jucători importanţi - jucători foarte, foarte importanţi - accidentaţi, să suportăm asta pentru o perioadă lungă de timp va fi dificil. Dar asta este situaţia".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.