Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernardo Silva promite că Portugalia va 'lupta pentru titlu' la EURO 2024

Sky Sports
Bernardo Silva

Portughezul Bernardo Silva, mijlocaşul echipei de fotbal Manchester City, a promis că selecţionata Portugaliei va merge la EURO 2024 pentru a "lupta pentru titlu" şi a evidenţiat "foamea de a câştiga" a echipei antrenate de spaniolul Roberto Martinez, informează EFE, potrivit Agerpres.

Portugalia va înfrunta Suedia joi la Guimaraes (nordul Portugaliei), în primul său meci de pregătire pentru Campionatul European din Germania, fără vedete precum Cristiano Ronaldo sau jucătorii de la FC Barcelona, Joao Felix şi Joao Cancelo, care se vor alătura lotului lusitan înaintea partidei cu Slovenia, programată pe 26 martie la Ljubljana.

Bernardo Silva, unul dintre cei mai experimentaţi jucători dintr-o echipă cu câteva noutăţi, precum Jota Silva (Vitoria Guimares) sau Francisco Conceicao (FC Porto), a lăudat într-o conferinţă de presă susţinută marţi "energia" şi "ambiţia'" pe care noii veniţi le aduc naţionalei lusitane.

"Toţi jucătorii care vin joacă pentru cluburi mari şi sunt înfometaţi să câştige, altfel nu ar fi convocaţi", a comentat jucătorul "cetăţenilor" la complexul sportiv de la Oeiras, la marginea Lisabonei.

"Este o generaţie din ce în ce mai tânără, ceea ce este bine, cu multă energie şi multă ambiţie să se pregătească pentru EURO în cel mai bun mod posibil şi să încerce să lupte pentru titlu, ceea ce ne dorim. Ajung să mă simt puţin bătrân când văd cât de mult muncesc, cât de mult de antrenează. De asta avem nevoie", a adăugat Bernardo Silva.

Portugalia va evolua în Grupa F la EURO 2024, alături de Turcia, Cehia şi câştigătoarea play-off-ului C (Grecia, Kazahstan, Georgia, Luxemburg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.