Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beșiktaș l-a ratat pe Mircea Lucescu, dar au luat un alt antrenor legendar

mircea lucescu

Clubul Beșiktaș Istanbul l-a desemnat antrenor pe un fost selecționer al Portugaliei, Fernando Santos. Acesta a mai trecut pe la echipe de club precum Porto, Sporting și Benfica Lisabona. Inițial, cei de la Beșiktaș au purtat negocieri cu Mircea Lucescu, dar antrenorul român nu a acceptat oferta, informează Mediafax.

Beșiktaș l-a numit pe un fost selecționer al Portugaliei, Fernando Santos, în funcția de antrenor, a anunțat duminică seara clubul turc din Super Lig, relatează Reuters.

Portughezul, în vârstă de 69 de ani, a condus ultima dată naționala Poloniei, dar a fost demis din cauza prestației din calificările pentru Euro 2024.

Anterior, Santos a condus naționala Portugaliei, încheindu-și mandatul după ce a pierdut în fața Marocului în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

Santos, care în ceea ce privește echipele de club a mai trecut pe la Porto, Sporting și Benfica, îl va înlocui pe Riza Calimbay la Beșiktaș.

Beșiktaș se află pe locul șase în campionat, cu 29 de puncte în 18 meciuri, iar marți va primi vizita echipei Rizespor, aflată pe locul cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.