Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bețe în roate pentru PNRR: un secretar de stat le cere directorilor din minister raportul de activitate pentru telemunca din pandemie

angajati

Marius Vasiliu, omul lui Grindă cu legitimaţie la USR, a creat un adevărat haos în ministerul lui Cristian Ghinea. În această perioadă, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) este locomotiva cabinetului Cîțu ca urmare a faptul că Planul Național de Redrersare și Reziliență (PNRR) trebuie elaborat și trimis la Bruxelles până pe 31 mai 2021 de către ministrul Cristian Ghinea și echipa sa, informează puterea.ro.

Dar, în aceste zile locomotiva denumită MIPE este trasă pe linie moartă de o decizie a secretarul de stat Marius Mihai Vasiliu. Acesta le-a comunicat joi, 27 aprilie 2021, tuturor celor 18 directori și șefi de serviciu din MIPE că pe data de 3 iunie 2021 va avea loc o ședință de lucru privind analiza gradului de încărcare a sarcinilor structurilor din minister.

Motivul este “misiunea de audit cu tema Analizarea gradului de încărcare cu sarcini a structurilor din cadrul Ministerului Investitiilor și Proiectelor Europene”. Ca atare, Marius-Mihai Vasiliu le-a transmis că la această întâlnire să prezinte “rapoartele de activitate ale salariaților din subordine privind desfășurarea activității în regim de telemuncă/muncă la domiciliu, pe suport de hârtie, aferente perioadei februarie-aprilie 2021”.

Practic, fiecare dintre cei 18 directori și șefi de serviciu din MIPE trebuie să facă raport de activitate la fiecare din cei peste 1.400 de angajați ai ministerului, dar, atenție, pe suport de hârtie, deși au fost în regim de telemuncă/muncă la domiciliu, adică au lucrat on-line. În loc ca directorii și șefii de serviciu împreună cu toți anagajați să fie implicați până peste cap în finalizarea PNRR, secretarul de stat Marius Vasiliu s-a trezit să analizeze activitatea fiecărui angajat.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună

Potrivit informațiilor Puterea, prin această evaluare, Marius Vasiliu vrea să reorganizeze ministerul, adică să-i trimită în şomaj pe cei care nu sunt agreați politic. De fapt, acest haos creat prin această decizie este similar cu scandalul uriaș făcut anul trecut de acesta împreună cu Ștefan-Grindă la Ministerul Dezvoltării unde a vrut să dea afară peste 250 de angajați doar pe motivul că erau acolo de mult timp și că unii veniseră pe vremea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.