Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Betis Sevilla a anunțat oficial despărțirea de fundașul Alin Toșca, club care l-a împrumutat la PAOK Salonic

alin tosca

Alin Toşca nu se va întoarce la Betis Sevilla, club care l-a împrumutat la PAOK Salonic. Fundaşul român s-a despărţit şi de gruparea spaniolă, anunță MEDIAFAX.

"Jucătorul Alin Toşca nu va mai fi jucătorul lui Real Betis Balompie. Fundaşul a început o nouă etapă în cariera sa. Real Betis vrea să-i mulţumească pentru serviciile sale în perioada petrecută la club şi să-i ureze tot ce-i mai bun pe viitor", se arată în comunicatul emis de andaluzi.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om

Alin Toșca este pe picior de plecare și de la PAOK, după ce Răzvan Lucescu a părăsit trupa din Salonic şi a semnat cu Al Hilal, în Arabia Saudită. Adus la cererea antrenorului român în Grecia, fostul căpitan de la FCSB nu a impresionat, iar campioana Greciei nu intenţionează să-l mai păstreze pe fundaşul stânga român.

Toşca a câştigat titlul şi Cupa Greciei cu PAOK, dar nu are viitor la gruparea patronată de Ivan Savvidis după plecarea lui Răzvan Lucescu.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

"PAOK nu vrea să-l mai păstreze pe apărătorul român în vârstă de 27 ani. L-au anunţat deja că nu vor prelungi acordul cu el. Toşca vine de la Betis Sevilla, acolo unde antrenorul Rubi va lua o decizie în privinţa sa. Cel mai probabil, Toşca va fi din nou împrumutat de Betis", anunţă presă spaniolă.

Alin Toşca a strâns 1.166 de minute în 16 meciuri jucate la PAOK în sezonul recent încheiat, timp în care a livrat două pase de gol. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează, în acest moment, pe fundaşul stânga de naţională la 1,25 milioane de euro.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

Răzvan Lucescu, la Al Hilal! A plecat de la PAOK după ce a făcut eventul şi a adus titlul la Salonic după 34 de ani

Lucescu junior a plecat fulger de la PAOK, când nu se aştepta nimeni, după ce a cucerit titlul şi Cupa Greciei, reuşind un event istoric. Trupa din Salonic nu mai luase titlul de 34 de ani. PAOK va juca în preliminariile Ligii Campionilor, dar Lucescu a ales să plece şi să semneze cu Al Hilal, în Arabia Saudită, unde va încasa un salariu de patru milioane de euro pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.