Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beyonce lucrează la un nou material discografic, care va avea ca temă drepturile femeilor

beyonce

Cântăreața americană Beyonce lucrează la un nou material discografic, ale cărui piese vor avea ca temă drepturile femeilor, relatează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Surse apropiate vedetei americane au declarat că aceasta "lucrează în secret la un nou album", pentru care a terminat deja trei cântece. Acestea au ca temă emanciparea femeilor și încurajarea reciprocă dintre acestea, iar piesele sunt descrise ca fiind "cu mesaj puternic și potrivite pentru ringul de dans".

Cel mai recent album al lui Beyoncé este "Lemonade", lansat în 2016.

Noul album nu va fi singurul proiect din acest an pe care își va pune semnătura cântăreața americană. Ea și-a împrumutat vocea leoaicei Nala, unul dintre personajele principale din remake-ul animației "The Lion King/ Regele Leu", de Jon Favreau, care avea premiera în cinematografe pe 19 iulie.

Citește și: Limp Bizkit va fi cap de afiș la Festivalul Electric Castle

Beyonce Knowles, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo și unul pentru un album compus în colaborare cu soțul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.