Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou scandal la Pro TV. Bia Khalifa, dată afară de la `Sunt celebru, scoate-mă de aici!` (Video)

captura youtube
Bia Khalifa

Concurenta a fost dată afară din show-ul de la Pro TV, după ce a încălcat regulamentul grav: a agresat-o și scuipat-o pe Ami.

Bia Khalifa a ieșit în evidență încă de la prima ediție a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, când s-a certat cu altă concurentă, Ruxi, și i-a aruncat un pahar cu apă în față. A urmat un alt conflict deschis cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat.

Aproape toți paticipanții la show au avut dispute mai mari sau mai mici cu Bia Khalifa. De mai multe ediții este într-un permanent în conflict cu Ami, pe care o provoacă și o jignește constant. Totul a culminat cu ediția de joi seara, când starleta OnlyFans a înjurat-o, agresat-o și scuipat-o pe colega sa din jungla dominicană.

A fost momentul în care organizatorii de la Pro TV au decis că este prea mult și au eliminat-o din competiție. Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul.

Bia Khalifa: „Trebuia s-o scuipe cineva pe asta“

„Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână om. Ați avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament“, a spus Cabral.

„Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exemplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

„Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a încheiat Cabral.

„Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.