Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu a afirmat că obiectivul său principal rămâne să ajungă numărul unu în clasamentul WTA

Twitter
Bianca Andreescu

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română Bianca Andreescu a afirmat, sâmbătă, cu ocazia lansării cărţii "Bibi joacă tare" în limba română, la Bucureşti, că obiectivul său principal rămâne să ajungă numărul unu în clasamentul WTA, fiind de asemenea convinsă că va reuşi în viitor să egaleze performanţa din 2019, când a cucerit titlul la US Open.

"Sigur că mă gândesc la performanţe precum câştigarea US Open. Eu am foarte multă încredere în mine şi în calitatea jocului meu de tenis, şi sunt convinsă că da, în curând se va întâmpla. Locul 1 mondial rămâne obiectivul meu şi sper ca la Jocurile Olimpice în 2024 să realizez lucruri măreţe", a declarat Andreescu, conform Agerpres.

Aflată locul 92 în ierarhia mondială în acest moment, Bianca Andreescu a afirmat că i-ar fi plăcut să joace pentru România.

"Ar fi fost frumos să joc pentru România, dar eu m-am născut în Canada şi nu pot să comentez foarte multe despre tenisul românesc. Nu ştiu, poate se va întâmpla asta. Pe Simona Halep am cunoscut-o cu mult timp în urmă în Canada. Mi-ar plăcea să mă antrenez cu Sorana Cîrstea, cu Mihaela Buzărnescu sau Simona Halep. Să vedem ce se va întâmpla cu ea, când va reveni pe teren. Nu pot să comentez nimic din ceea ce i s-a întâmplat, este ceva foarte personal", a mai spus Bianca Andreescu.

Jucătoarea Bianca Andreescu şi-a lansat, sâmbătă, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, din Bucureşti, volumul biografic "Bibi joacă tare", în limba română, "o poveste despre tenis, meditaţie şi o căţeluşă pe nume Coco", aşa cum a fost prezentată pe copertă. Cartea a apărut la editura Curtea Veche Publishing, traducerea în limba română fiind asigurată de Alina Gabriela Rudeanu.

La finalul prezentării cărţii, Bianca Andreescu a răspuns întrebărilor venite din sală, după care a acordat autografe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.