Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu, după ce a fost aproape să o UMILEASCĂ pe Simona Halep: 'O să îmi iau revanșa. Să joc împotriva ei a fost amuzant, cu adevărat'

Bianca Andrescu a spus că a pierdut meciul cu Simona Halep în setul al doiela, când nu a fructificat şansa de a închide partida. Ea s-a declarat totuşi muţumită de jocul ei, însă dezamăgită de rezultat.

"Cred că am aplicat tactica potrivită, serviciul, returul a fost bune azi, mare parte din meci cel puţin. Nu m-am simţit deloc intimidată să fac pas în interiorul terenului. Ştiu că am admirat-o mult, aşa că să joc împotriva ei a fost amuzant cu adevărat. Da, poate o să joc împotriva ei din nou, să-mi iau revanşa. A fost un meci bun. Ea a luptat foarte tare. Nu mi-am fructificat şansele în setul secund, aşa că sunt dezamăgită de asta. Ea a început să pună mai multe mingi în teren, înainte de toate. Apoi, în setul al treilea, nu vreau să dau vina pe spatele meu, dar am simţit că nu am mai avut aceeaşi putere ca în primul şi al doilea. Dar am luptat bine cu ce am avut în decisiv. Sunt mândră de asta, dar destul de dezamăgită în acelaşi timp", a declarat Andreescu, potrivit WTA.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Halep a salvat o minge de meci la scorul de 5-6, în setul secund.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.