Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Ionescu-Ballo este câștigătoarea concursului de proiecte de management pentru Operetă

Radio România Cultural
Bianca Ionescu-Ballo

Soprana Bianca Ionescu-Ballo a câștigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București, arată un comunicat dat publicității de Ministerul Culturii și Identității Naționale, scrie Mediafax,

Secretariatul comisiei de concurs a anunțat rezultatul final al competiției, la care s-au înscris cinci candidați.

Candidatul Matei George a fost respins încă din faza de selecție a dosarelor. Goldbach Felix-Constantin a avut nota finală 7,76 (7,60 și 7,93), după cele două etape de concurs. Petrescu Cătălin-Aurelian a obținut nota finală 8,54 (8,25 și 8,83). Șimșensohn Erwin a încheiat concursul cu media 9,5 (9,31 și 8,80).

Câștigătoare a fost Ionescu-Ballo Bianca, cu o medie de 9,10, după ce a fost notată cu 8,48 și 9,73 în etapele concursului.

Bianca Ionescu-Ballo a absolvit Conservatorul de Muzică "Ciprian Porumbescu" la secțiunea de Canto, clasa Artei Florescu, în 1983, iar, din 2005, a devenit doctor în muzică. Din 1983 este solistă a Teatrului de Operetă și Musical "Ion Dacian". Pe lângă concertele susținute cu aproape toate filarmonicele din țară și cu Orchestra Națională Radio, a apărut și ca solistă de operă. În 1994 a preluat conducerea corului de copii Minisong, a înființat corul Ministars, are turnee în străinătate și ca solistă vocală și ca dirijor de cor. După 1989, activitatea sa artistică s-a îmbogățit, incluzând numeroase apariții TV în spectacole muzicale, recitaluri de operetă și musical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.