Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biblioteca Naţională a României s-a redeschis pentru public

biblioteca nationala

Biblioteca Naţională a României s-a redeschis de luni, după ce, din 14 decembrie 2020, conducerea instituţiei a decis ca aceasta să se închidă pentru public din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19, informează Agerpres.

"Biblioteca Naţională a României s-a redeschis de astăzi, 11 ianuarie, şi vă aşteaptă de luni până vineri, între orele 8,00 - 20,00, în spaţiile libere, cu respectarea regulilor de protecţie impuse de situaţia actuală. Sperăm că vremea autentică de iarnă nu vă va împiedica să ne fiţi alături, aşa cum o faceţi de fiecare dată!", informează, luni, reprezentanţii Bibliotecii într-o postare pe Facebook.

Pe 11 decembrie 2020, Biblioteca Naţională a României informa că va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie 2021 din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19 şi a necesităţii luării unor măsuri de igienizare.

"Pe fondul creşterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea Biblioteca Naţională a României. Totodată, efectuarea unor reparaţii curente în zona spaţiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 şi 11 ianuarie 2021, Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public", informa BnR.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

În perioada amintită, toate evenimentele culturale sau profesionale au avut loc exclusiv în mediul virtual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.