Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video halucinant: Un biciclist bate cu sălbăticie șofer, în plină stradă, la Timișoara: fiul bărbatului bătut urlă îngrozit

editie de timis
bataie biciclist

Scene barbare pe o stradă din Timișoara. Un biciclist a luat la bătaie un șofer, în plină stradă, în urma unui scandal în trafic. Nu se știe exact de la ce s-au aprins cei doi, însă pe videoclipul ajuns pe Facebook se aude cum copilul șoferului urlă îngrozit din mașină.

"La data de 10 octombrie 2022, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați, respectiv între un conducător auto și un biciclist. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către biciclist.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și efectuează verificări în vedere identificării biciclistului precum și pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", anunță IPJ Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.