Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Big Brother în cimitir - Primăria supraveghează morții cu un sistem de camere video

antena3.ro
cimitir

Peste o sută de camere de supraveghere au fost montate în cimitirele din Ploieşti şi în jurul acestora, măsura fiind luată după ce s-au înregistrat numeroase acte de vandalism şi furturi. O persoană care fura de pe morminte rame de susţinere a coroanelor de flori a fost prinsă, după ce echipa de supraveghere a observat-o pe monitoare, anunță news.ro.

Cele 115 camere de supraveghere au fost montate anul acesta în toate cimitirele din Ploieşti de către SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU), firmă a Consiliului Local Ploieşti care se ocupă de administrarea cimitirelor.

Conform unei informări date publicităţii, marţi, de oficialii firmei, măsura a fost luată în urma solicitărilor concesionarilor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea siguranţei acestora în incinta cimitirelor şi diminuarea numărului de activităţi ilicite săvârşite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societăţii.

O persoană care sustrăgea de pe mormintele din cimitirul Mihai Bravu Ploieşti a fost prinsă în fapt, după ce a fost observată pe monitoarele de supraveghere,

”În urma intervenţiei de urgenţă a echipei de supraveghere, persoana în cauza a fost reţinută şi preluată de reprezentanţi ai poliţiei care s-au prezentat la faţa locului în urma solicitării echipajului de intervenţie al firmei contractate”, transmite SGU Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.