Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul atacului de la Dnipro crește dramatic: Sunt cel puțin 20 de morți

Twitter
dnipro bloc

Atacul Rusiei asupra unui bloc de apartamente din Dnipro din 14 ianuarie a ucis 20 de persoane, inclusiv o fată de 15 ani, a declarat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk Valentyn Reznichenko într-o postare de dimineață Telegram. Cel puțin 73 de persoane au fost rănite, inclusiv 14 copii. Potrivit lui Reznichenko, peste 40 de persoane sunt tratate în spitalele locale.

Aproximativ 72 de apartamente au fost complet distruse, iar alte 230 au fost avariate, a spus Reznichenko. Clădirea a fost lovită în timpul celui de-al zecelea atac cu rachete în masă a Rusiei împotriva infrastructurii critice a Ucrainei. Atacul a afectat instalații energetice din șase regiuni ucrainene, potrivit Ministerului Energiei, provocând întreruperi de urgență a curentului electric.

Rusia a lovit clădirea înaltă din Dnipro cu o rachetă Kh-22, relatează Apărarea Aeriană a Ucrainei. Armata ucraineană spune că țara nu are în prezent „nicio putere de foc capabilă să doboare acest tip de rachetă”.

Misiunea de căutare și salvare continuă - acum la a doua zi - deoarece autoritățile se tem că cel puțin 40 de persoane sunt încă prinse sub dărâmături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.