Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul deceselor de coronavirus în Franța a crescut la 16, iar 949 de persoane au fost infectate la nivel național

sciencealert.com
coronavirus

Directorul general al Sănătății din Franța Jerome Salomon a anunțat, sâmbătă într-o conferință de presă, că bilanțul deceselor este 16, iar 949 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus la nivel național, informează CNN, potrivit MEDIAFAX.

Salomon a adăugat că 45 de pacienți infectați cu virusul sunt tratați în terapie intensivă.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Un al doilea membru al Parlamentului francez a fost spitalizat, fiind infectat cu noul coronavirus. Alți cinci parlamentari sunt testați, a anunțat conducerea Camerei inferioare a Legislativului, sâmbătă într-o declarație de presă citată de Reuters.

Parlamentul nu a vrut să dea numele celor doi aleși francezi care au contractat boala, însă presa locală din regiunea Alsaciei a relatat că primul dintre cei doi este Jean-Luc Reitzer, care se află în terapie intensivă.

Al doilea parlamentar este o femeie, conform unei declarații a Parlamentului. Sursa citată a spus că, vineri, o femeie care lucra la bufetul Parlamentului a fost, de asemenea, infectată cu noul virus.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Plenarele Legislativului au fost întrerupte timp de două săptămâni din 9 martie până pe 22 martie din cauza alegerilor locale care au loc pe teritoriul Franței. Astfel a fost redus numărul oamenilor prezenți în clădirea Parlamentului, a adăugat sursa menționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.